LaStone Massage Therapie

LaStone Massage Therapie is een in de Verenigde Staten door Mary Nelson ontwikkelde therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde basaltstenen en koude marmeren stenen. Deze stenen worden onder en op het lichaam gelegd en er wordt mee gemasseerd met als gevolg een diepe, reinigende en stimulerende behandeling van het lichaam. Juist de combinatie van warme en koude stenen maakt de aanpak zo bijzonder.

De behandeling is ontspannend en werkt in op het geheel van lichaam en geest, omdat ook de energiedoorstroming in het lichaam wordt beïnvloed.

De afwisseling van warme en koude stenen is kenmerkend voor de LaStone Massage Therapie. De warme stenen bevorderen de bloedsomloop, verbeteren de stofwisseling, verminderen spierkramp en geven ontspanning. De koude stenen zorgen voor vaatvernauwing, vermindering van pijn, verlichten en opheffen van ontstekingen en het stimuleren van allerlei lichamelijke processen. LaStone Massage Therapie is ook niet te vergelijken met een “gewone” ontspanningsmassage. Hij gaat veel dieper! Cliënten ervaren zowel tijdens als na de behandeling een volledige ontspanning en een stimulering van lichaam en geest.

Reageren is niet mogelijk